Variable data printing

PfS2 is opgericht in 2000. Voortbouwend op onze kennis en ervaring, zijn wij begonnen als leverancier van hoogwaardige oplossingen voor het verwerken van uiteenlopende (plastic) cards. Het gaat hierbij vooral om het personaliseren en security printen van pre-paid telefoonkaarten, cadeaukaarten, loayalty-cards. In de eerste drie jaar hebben we onze portfolio uitgebreid naar een brede range oplossingen voor variable data printing in de afwerkende grafische industrie.

Intelligente oplossingen

Voor de afwerkende grafische industrie levert PfS2 systemen voor enkelvoudige mailstukken, opleggen, vouwen, tabben en adresseren. Voor direct mailbedrijven leveren we intelligente toevoegingen aan mailroomapparatuur - read & print, print & read, adresseren, personaliseren. Bovendien integreren we de apparatuur uit onze uitgebreide portfolio tot maatwerk systemen voor krachtige oplossingen in variable data printing.

Eerlijk advies

Meer informatie over onze expertise en systemen vindt u op deze website. Maar als u geen antwoord vindt op uw vraag, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Grafische afwerking en direct mail

Onze kracht ligt in de integratie, verkoop en ondersteuning van systemen en toepassingen binnen direct mail en grafische afwerking. U vindt ons onder andere in de volgende segmenten:

  • producenten van credit cards, klantenkaarten en andere persoonlijke loyaliteitskaarten
  • producenten van tickets, labels, etiketten, hangkaarten
  • afwerking van direct mail en handelsdrukwerk
  • bedrijven voor direct mail, print- en mailverwerking en postsortering
  • financiŽle instellingen en banken
  • bedrijven met interne post- en documentverwerking

Wij zijn voortdurend op zoek naar aanvullende geavanceerde producten om onze expertise ook uit te breiden naar andere toepassingen

Advies en ondersteuning

Advisering en ondersteuning zijn de peilers onder onze dienstverlening. Natuurlijk zijn productiviteit en betrouwbare apparatuur essentieel in een productieomgeving, maar zelfs de beste apparatuur levert dat niet vanzelf. Ondersteuning is sterk verankerd in de bedrijfscultuur van PfS2 en in onze ervaren medewerkers. Zij maken waren wat we beloven Ė wij zijn er, zodat u kunt werken.