Flex4000

Pagainbreed printen tot 1200 dpi

De Flex4000 print alles wat uw klant maar kan bedenken met een kwaliteit die gelijk is aan de rest van het drukwerk. U hebt een ongekend groot printbereik instelbaar van 108 mm (4,25”) tot ruim 430 mm (17”). En met een resolutie tot maar liefst 1200 dpi. Dat maakt de Flex4000 de ideale toepassing voor direct mail en web-printen.

Direct mail en

webprinten

Vraag een demo aan

Betrouwbare HP Technologie

Het Flex4000 inkjet systeem is gebaseerd op de Hewlett-Packard M4000 technologie. Met meer dan 20 jaar aan inkjetervaring, is de Flex4000 de nieuwe manier van inkjet printen: voor alle vormen van variabel printen en personaliseren. Schoon, betrouwbaar en simpel.

Features & Benefits

  • Paginabreed printen met een hoge resolutie tot 1200 dpi
  • Betrouwbare HP inkjet technologie, zuinig en snel
  • Geďntegreerde printkop voor stabiele installatie op mail tables, drukpersen, high-speed inserters en afwerkingsapparatuur
  • Schoon inktsysteem (750 ml bulktank) voor minimale stilstand en lage operationele kosten
  • Variabel printen van formulieren, transactionele mail, loten, tickets en promo’s, direct mail, transpromo’s, dynamische barcodes, gepersonaliseerd drukwerk, of…

FlexMail DM-software

De Flex4000 werkt met verschillende DM-pakketten, maar is ook volledig voorbereid voor Flexmail 3, de industriële norm voor DM-software. Flexmail geeft uw organisatie alle vrijheid in databasemanagement, schonen, ontdubbelen en valideren van adresbestanden, last-minute wijzigingen en het sorteren van mailings. Zo profiteert u eenvoudig van alle postale kortingsregelingen.